Jag heter Josefina Wingren och har hunnit med att fylla 33 år. Jag är utbildad till Upplevelseproducent med inriktning projektledning och har större delen av mitt arbetsliv arbetat med evenemang.


Jag har för inte så länge sedan fått förmånen att få en ny roll i livet nämligen rollen som mamma. Jag har en liten son som jag nu tillbringar stora delar av dagarna med. Både min kreativa och strukturerade sida har verkligen fått visa vad de går för!


Upplevelser med gästen i fokus har väldigt länge varit det jag tycker är som roligast att få göra. Allt från att vara toastmadame på mina vänners bröllop, underhålla familjen på diverse släktmiddagar till att faktiskt få spendera varje dag i mitt yrkesliv med att arbeta med upplevelser på olika vis.

Jag älskar när det händer massa, att ha många bollar i luften och framför allt älskar jag att jobba både med och för andra människor och då är upplevelser helt perfekt för mig!


5 snabba om Josefina


Vilken är din favoritårstid?

Hösten! Jag älskar fårskinnstofflorna, koppen te och värmeljusen.


Vilken är din favortihögtid?

JULEN! Den bästa dagen är när granen ska kläs och hemmet ska pyntas :)


Vilken är din bästa träningsform?

Zumba, i alla fall något dansant.


Vilken är din favoritdessert?

Kladdkaka med grädde.


Vad har du för oväntad talang ?

Jag är kreativt strukturerad! Älskar färglada post its och spruta idéer men att dokumentera och stapla upp snyggt i excelark!